Adventistsundhed St. Helena anerkendt for fremragende kvalitet

Adventistsundhed St. Helena anerkendt for fremragende kvalitet

TIL STJERNEN

Adventist Well being St. Helena har modtaget anerkendelse fra Healthgrades for sine specialtjenester.

Hospitalet modtog Healthgrades 2023 Pulmonary Care Excellence Award. Det blev kåret blandt de 10 % bedste i USA for overordnede lungebehandlinger.

Hospitalet modtog også 5-Star Awards for behandling af hjertesvigt, pacemakerprocedurer, behandling af lungebetændelse, behandling af gastrointestinal blødning og behandling af sepsis.

Healthgrades-priserne er baseret på resultater fra mere finish 30 af de mest almindelige procedurer og tilstande.

Vi er stolte af vores 2023 Healthgrades præstationer. Dette er yderligere validering af den pleje, vi yder for en række tjenester og programmer, der tilbydes på Adventist Well being St. Helena, sagde Dr. Steven Herber, præsident for Adventist Well being St. Helena.

People læser også…

Healthgrades-priserne og udmærkelserne blev opnået gennem arbejdet fra det dedikerede personale på Adventist Well being St. Helena. Vi går længere for at sikre, at vores patienter får den pleje, de har brug for. Fra minimalt invasive procedurer og fælles indsats fra hjerte- og karpersonalet til vores utrættelige opmærksomhed i behandlingen af ​​lungebetændelse, gastrointestinale blødninger og blodforgiftning på hele hospitalet, sikrer vi, at vores patienter får pleje på højeste niveau.

Med tilladelse fra St. Helena Hospital Basis Efter mange måneder er vores Adventist Well being St. Helena Cardiovascular Suite & Ghiringhelli Hybrid Operation Room nu åben! I går havde interventionskardiolog Dr. Ehrin Armstrong mulighed for at operere den første affected person.